YRITYS

Maansiirto J & J Kinnunen Oy perustettiin vuonna 1981 ja rekisteröitiin vuonna 1996 Osakeyhtiöksi. Yritys on vuosien saatossa kasvanut monipuoliseksi maanrakentamisen ammattilaiseksi ja työllistämme tänä päivänä jo yli 70 työntekijää. Toimintamme on keskittynyt pääasiassa Meri-Lapin alueelle, mutta tilauksesta teemme töitä myös muualla Suomessa.

Asiakaskuntaamme kuuluvat tehdaspalvelut, kunnat ja kunnalliset laitokset, rakennusalan yritykset sekä yksityiset rakentajat. Yrityksemme tarjoaa asiakkailleen monipuolisen palvelupaketin, sillä kattava kalustomme ja osaava henkilöstömme takaavat kaikenlaisten maarakennusurakoiden hoitamisen.

Suurin osa toiminnastamme sijoittuu Outokummun tehdasalueelle, jossa teemme muun muassa konttien ja rullien kuljetusta. Palveluihimme kuuluu esimerkiksi kunnallistekniikan rakentaminen, rakennusten pohjatyöt, viemäröinnit, salaojitukset sekä maalämpö- ja vesikaivoporaukset. Tarjoamme lisäksi myös lavetti- ja konttikuljetuksia. Tarkemmat tiedot tarjoamistamme palveluista löydät palveluiden omilta sivuilta.

Yrityksemme on Infra Ry:n jäsen ja kuuluu Vastuu Group:in Luotettava Kumppani -palvelun piiriin, jonka tavoitteena on edistää tasavertaista kilpailua yritysten välillä ja torjua harmaata taloutta. Olemme myös tehneet pitkään yhteistyötä Kemin Energia ja Vesi Oy:n kanssa.

Tuotteidemme ja töidemme turvallisuus, sekä ympäristön suojelun taso ovat asioita, joita pyrimme yrityksessämme jatkuvasti kehittämään. Yrityksemme noudattaa toiminnassaan vastuullisesti alaamme koskevaa lainsäädäntöä ja viranomaismääräyksiä, sekä työturvallisuutta koskevia lakeja ja määräyksiä.